Despre Noi

Povestea din spatele roferte.ro

Noi suntem un Start-up și acesta este unul din proiectele noastre în care avem mare încredere.

roferte.ro

Tratăm acest proiect cu porfesionalism și suntem siguri ca in curand isi va arata roadele. In acest moment o parte din echipa nu se mai afla in țară, dar ne gandim intodeauna la Romania. Acesta este și unul din motivele pentru care am lansat acest proiect. Avem moderatori și colaboratori in Romania, fară de care nu ar fi posibil acest challenge. Stim cat succes au grupurile de comunitați si avantajele pe care le pot aduce in cazul acesta pasionaților de shopping si nu numai. Suntem siguri ca economiile pe care le veti face va vor motiva sa deveniți membri activi ai acestei comunitați.

” Am vazut dealtfel de cate ori apeleaza prietenii mei la mine pentru a-i ajuta în alegerea unui produs sau la găsirea celui mai bun preț pentru un bilet de avion, de exemplu.”

Sunt un pasionat de cumpărături și dintotdeauna am cautat sa gasesc cea mai buna oferta. Nu inseamna neaparat ca sunt un zgârcit, dar este un sentiment placut sa stii ca ai facut cea mai buna alegere. Acest lucru mi-a fost insuflat de bunica mea, inca din copilarie. Acum am facut o pasiune din a gasi cel mai bun pret sau cea mai buna oferta. (un pret mic nu inseamna intotdeauna o oferta/afacere buna). Trebuie luate in considerare toate aspectele precum: calitate, preț, parerea utilizatorilor, costuri de transport, costuri de utilizare, disponibilitate.

Pornind de la acesta pasiune am simtit nevoia sa dezvolt o comunitate in acest sens, vazând deseori cat de greu este sa gasesc pareri oneste ale utilizatorilor si apeland de multe ori la youtube sau chiar la site-uri din strainatate. Sper ca acest website sa vina în întâmpinarea nevoii consumatorilor din Romania.

Cuvintul cheie:
Comunitate
Comunitatea iubitorilor de shopping. Fii un membru activ al comunității prin împărtășirea de oferte, cupoane și informații despre produse noi sau pur și simplu participând la discuții!
Nu as putea sa nu-i mentionez pe colaboratorii mei: Iulia, Alexia, Iulius, Adrian și Luiza. Deocamdata suntem o echipa mica dar vom creste odata cu website-ul. Ne dorim ca acesta să fie doar începutul dintrun lung șir de proiecte in sfera comețului online.
Cristian Alexandru
economist
Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te