Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente

Cele mai intalnite intrebari

roferte.ro este un website care cumuleaza oferte, cupoane de reduceri, gratuitati, evenimente, promotii ale magazinelor online precum si ale comerciantilor sau organizatorilor locali. Aceste sunt postate in general de vizitatori. Se ofera deasemena vizitatorilor, posibilitatea sa posteze review-uri si comentarii. Pentru fanii cumpărăturilor, roferte.ro se doreste o sursa de inspirație și sfaturi întrun singur loc.  Datorită sugestiilor si sfaturilor comunității, puteti găsi mărci și produse la cel mai bun preț sau puteti lua o decizie serioasa in procesul de cumparare. Consideram ca experienta celorlati este importanta si de aceia invitam toti vizitatorii sa-si impartaseasca experientele proprii.

Site-ul ROferte.ro a fost fondat si lansat in Decembrie 2019. Suntem o comunitate de pasionați de cumpărături care caută cele mai bune oferte, le împărtășesc, le discută și le evaluează. Accentul se pune pe opinia cinstită și neinfluentata a comunității. Comercianții care folosesc roferte.ro în scopuri proprii de auto-promovare si încalcă regulile și condițiile noastre vor fi interzisi.

Utilizarea roferte.ro este gratuită și deschisă tuturor. Pentru a face acest lucru, pur și simplu înregistrați-vă (crearea unui cont durează mai puțin de un minut). Cu cât comunitatea noastra are mai mulți membri și cu cât sunt oferite și evaluate mai multe oferte, cu atât beneficiile individuale si colective sunt mai multe. 
Puteți fi un membru activ al comunității prin postarea de comentarii, coduri promoționale și informații despre produse sau servicii. Cu cât sunteți mai activ si cu cat sunt mai atractive ofertele pe care le postați, cu atât primiti mai multe distinctii iar imaginea dvs. devine mai importanta în cadrul comunității. 

Dacă reprezentați un magazin sau un brand, nu puteți sa va postati produsele sau serviciile fara acordul nostru și nici nu aveti voie sa îndrumați pe cineva să o facă pentru dvs. Dacă beneficiați personal de o afacere postată pe roferte.ro, cel mai bine este să vă adresați echipei noastre de administrare înainte de a posta. Puteți face acest lucru prin formularul nostru de contact. 

Ceea ce ne dorim noi este sa creem o platforma sociala pentru comunitatea de shopping. (Social Shopping Community Platform).

Pornind de la aceste cercetari dorim sa oferim posibilitatea cumparatorilor de a putea oferi recenzii prin detalierea experientelor proprii:

Consideram ca aceste recenzii vor fi mult mai realiste avand in vedere ca sunt gazduite un website neutru si nu direct pe websiturile vanzatarilor, care pot uneori influenta sau modifica aceste recenzii in interesul lor personal.

 

Comunitatea și relatarea propriilor experiente reprezintă reprezinta atuul roferte.ro, așa că încercăm să adoptăm o abordare open-mind atunci când vine vorba despre ceea ce postati puteti. Condiția principala este sa aratam respect unii fata de altii.

In general nu permitem următoarele, de aceea vă rugăm să respectați poziția noastră în ceea ce privește această listă. 

Conținutul interzis:

 • Conținut ilegal (de exemplu, oferte de arme, droguri sau download-ari protejate de drepturi de autor)
 • Continut pornografic
 • Linkuri proprii de afiliere
 • Comentarii rău intenționate, înjurături
 • Comentatii lipsite de respect față de alte persoane sau grupuri, precum si fata de opiniile sau convingerile lor
 • Conținut care degradează sau defăimă alți membri ai comunității noastre sau membri ai anumitor grupuri (de exemplu, din cauza rasismului, antisemitismului sau sexismului)
 • Conținut care indeamna la violență sau ura
 • Conținut politic sau religios folosit in mod tendentios
 • Produse din tutun sau lichide care conțin nicotină
 • Pariuri sportive sau cazinouri online
 • Spam sub orice formă
 • Cereri de cumpărare și vânzări private
 • Manipularea voturior, de exemplu prin utilizarea mai multor conturi sau bot-uri
 • Folosirea unei identități false, de exemplu, prin alegerea numelui de utilizator cu nume de personalitati sau vip-uri
 • Abuzul optiunii de vot, de exemplu, de a-ti exprima neplăcerea sau aversiunea față de un produs sau un brand
 • Crearea mai multor conturi, de exemplu pentru a evita suspendarea
 • Încercarea de a restricționa funcționarea roferte.ro, de exemplu prin atacuri DDoS, infectarea sau virusarea fisierelor noastre sau exploatarea altor vulnerabilități

Suntem total impotriva Spam-ului. Spam-ul este interzis pe roferte.ro sub orice formă. Noi definim spam-ul ca orice comportament care încearcă să manipuleze sau să interfereze cu roferte.ro sau cu experiența utilizatorilor, in ceeea ce priveste produse, servicii, opinii sau alte lucruri si poate fi facut prin comentarii, mesaje, subiecte sau in alte moduri. 

Printre altele, cateva exemple de spam: 

 • Trimiterea în masă a mesajelor nesolicitate
 • De exemplu, publicarea de comentarii fără conținut pentru a preface activitatea
 • Publicarea repetată a comentariilor, care constă numai din linkuri fără alte contexte
 • Postarea deliberată in categorii inexacte sau cu titlurile greșite în cunoștință de cauză pentru a obține mai multă atenție
 • Postarea de anunturi false cu unicul scop de a genera doar vizite

Doar împreună vom fi mai buni. Dacă observați conținut sau comportament, pentru care se aplică punctele de mai sus sau despre care credeți că sunt spam-uri, vă rugăm să utilizați funcția „raport / comentariu”. Fiecare intrare trimisă este revizuită de un moderator. Ajutati-ne să îmbunătățim această comunitate! 

În mod normal, o tranzacție ar trebui să fie disponibilă în Romania. Dar bineinteles ca există excepții. 

De exemplu, ofertele din țările Comunitatii Europene pot fi interesante pentru mulți oameni datorita desfiintarii barierelor vamale intre statele membre sau, de exemplu, o greșeală de preț pentru un hotel sau un bilet de avion.

Datorita globalizarii comertului online si posibilitatii de a comanda aprope oriunde in lume, putem accepta cu placere orice oferta sau sugestie care pare interesanta indifferent din ce punct al globului este facuta.

Pentru a putea posta o oferta sau o discuție, trebuie să fiți autentificat. Faceți clic pe butonul „+ Adauga Roferta” situat în partea dreaptă sus a barei de meniu și alegeți tipul de postare pe care doriți să îl faceti. Ofertele sunt împărțite în 4 categorii: Oferte,  Cupoane de reduceri, Gratuite si Evenimente

Când postați o ofertă, completați toate câmpurile obligatorii din formularul de depunere a ofertei și indicați, dacă este cazul, orice costuri sau alte taxe. Trebuie să includeți întotdeauna costurile de transport. De asemenea, va trebui să adăugați in ce categorie se situeaza oferta dvs.: aceste categorii facilitează utilizatorilor să găsească conținutul pe care îl caută. 

Dacă postați un anunt pentru gratuitati, puteți selecta la pret: „GRATUIT”  folosind același formular de trimitere. Produsele sau serviciile gratuie trebuie să fie complet gratuite și să nu necesite costuri suplimentare (cum ar fi transportul). 

Când postați un cupon sau cod de reducere, va trebui să specificați dacă acesta vă oferă o reducere monetară, o reducere procentuală la prețul de vânzare sau o livrare gratuită. 

După ce oferta dvs. este postată, echipa de moderatori va verifica postarea, iar dacă aceasta nu respectă regulile sau reglementările site-ului nostru, ne rezervăm dreptul de a o sterge.

Sistemul de votare indică opinia comunității asupra unei tranzacții: fiecare membru poate da un vot pozitiv („pentru/rosu/up”) sau negativ („împotriva/albastru/down”), iar voturile lor se adaugă pentru a da o temperatură mai mare sau mai mică. Prin urmare oferta este sau nu este apreciată de comunitate. Motivatiile ar putea fi: economisire de bani, cel mai bun preț pentru un anumit serviciu, ofertă interesantă, transport gratuit, etc.

Totusi această evaluare prin temperatură este subiectivă si are un rol doar informativ: uneori puteți găsi adesea o ofertă interesantă pentru dvs. chiar dacă comunitatea nu a apreciat-o bine și vice versa. Amintiți-vă ca dacă votați pentru o anumita oferta, ar fi normal să lăsați o motivatie, mai ales dacă ați votat negativ.

Trebuie să fiți autentificat pentru a vota pe site. Faceți clic pe una dintre săgețile de pe fiecare tranzacție, roșul (+) reprezentând un vot pozitiv și albastru () un vot negativ. 

Voturile nu pot fi schimbate, deci asigurați-vă că, înainte de a vota, ați luat în considerare totul! 

O afacere devine HOT (fierbinte) de la o temperatură de 25 de grade, adica minim 25 voturi pozitive. 

Comentariile noilor membri sunt revizuite manual la început. Dacă sunteți membri de mai mult în timp și ati mai comentat deja, comentariile dvs. sunt deblocate imediat

Comentariile de top apar dupa minim 5 aprecieri. După aceea, comentariile cu cele mai multe like-uri vor fi afișate in top. Pentru ca nu doar cele mai „amuzante”, dar și comentarii utile să fie disponibile, editorii pot adăuga sau șterge manual comentarii. 

Da, poți, numai atunci când oferta dvs. este deja online. Accesați profilul dvs. și selectați fila „Oferte”. Acolo veți vedea o listă a ofertelor dvs. Faceți clic pe oferta pe care doriți sa o modificati si cautati butonul „Editare” sub descriere. Acum puteți completa descrierea, schimba poza sau adăuga in mai multe categorii.

Nu – odată ce o oferta este postată și utilizatorii încep să facă cumpărături pentru acel articol sau să comenteze, au nevoie de un punct de referință pentru a reveni dacă lucrurile nu funcționează bine cu achiziția lor. Comunitatea noastră este cel mai valoros aspect al website-ului nostru, iar eliminarea subiectelor atunci când utilizatorii noștri se angajează activ, comentând și împărtășind informațiile lor ar fi în detrimentul utilizatorilor care si-au investit timpul lor ca să se implice. 

Utilizatorii înșiși poarta raspunderea pentru oferele postate. Ceilalti membrii au opțiunea de a marca o tranzacție expirată sau de a raporta o oferta. Moderatorii au capacitatea de a șterge oferte și comentarii dacă sunt încălcate regulile și condițiile.

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te