Mașină de spălat rufe LG sau Samsung?

Scorul Ofertei+3
Scorul Ofertei+3

Am hotarât sa schimbam mașina de spalat de plălat rufe. Are aproape 8 ani și este de la Whirlpool. Am auzit lucruri bune despre LG și Samsung, dar vreau sa iau cea mai buna decizie. Buget aproximativ 500 euro. Multumesc!

Etichete:

delia
1 Parere
 1. Parerea mea este ca ambele sunt foarte bune. Cred ca important este să obții un numar cat mai mare de optiuni la un pret cât mai mic (adica să cumperi atunci când este o reducere importantă).
  Cănd zic opținuni ma refer la capacitatea în kg rufe, viteza de rotație, clasa de consum, tehnologii noi cum ar fi:
  Samsung
  – AddWash (poți adauga rufe si dupa ce a îneput programul, printro fantă separată)
  – APP (smart control) în care poți avea informații in timp real prin conexiune directă
  – Invertor digital
  – ecobubble (face din detergent si apa o spumă care patrunde mai bine prin haine)

  LG
  – Smart Diagnosis™ care identifica usor si rapid aproape orice problema facând o diagnosticare in cateva secunde apoi încercănd să ofere și solutie imediata.
  – tehnologia 6 Motion Direct Drive activeaza tamburul de spalare in directii multiple

  Oricum cele 2 branduri dețin acum suprematia pentru cele mai fiabile mașini de spălat rufe cu încarcare frontală: https://blog.yaleappliance.com/most-reliable-front-load-washers

  Eu nu sunt de parere ca daca ai mai multe optiuni o să ai mai multe probleme dupa aceeia. Cred ca cu cat mai multe facilitați ai, cu atat performanțele sunt mai mari iar calitatea spalarii este mai ridicată. Mie chiar îmi face placere sa incerc noile tehnologii, iar când achizitionez un produs iar apoi imediat apare ceva mai nou incep să string din dinți cateodată…

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te
Resetare Parolă