3D EARTH PRO | Aplicație Prognoză Meteo Gratuită – Vremea

Scorul Ofertei+7
Gratuit 44,99 Ron Vezi ROferta
Scorul Ofertei+7
Gratuit 44,99 Ron Vezi ROferta

Puteți instala gratuit aplicația Android pentru prognoza meteo 3D EARTH PRO. App-ul furnizează informații actualizate despre condițiile meteorologice și previziunile pentru localitatea în care te afli sau alte diferite locații la alegerea ta.

Aplicația este proiectată pentru a oferi utilizatorilor acces rapid și convenabil la date meteo relevante, ajutându-i să planifice activități în funcție de condițiile meteorologice.

Această variantă, PRO este lipsită de reclame, care se regasesc in varianta normala.

3D EARTH PRO | Aplicație Prognoză Meteo Gratuită - Vremea 1

Caracteristici aplicației pentru prognoza meteo (vremea) includ:

  1. Previziuni meteo precise: colectează informații din diverse surse, inclusiv stații meteorologice, radar meteorologic, sateliți și alte date meteorologice. Utilizând algoritmi de analiză și predicție, oferă previziuni meteo precise pentru diferite perioade de timp, cum ar fi ore, zile sau săptămâni.
  2. Informații detaliate: oferă informații detaliate despre temperatură, umiditate, vânt, presiune atmosferică, ploaie, ninsoare și alte aspecte meteorologice relevante. De asemenea, poate furniza detalii despre răsăritul și apusul soarelui, fazele lunii și alte informații utile.
  3. Interfață intuitivă: are o interfață simplă și intuitivă, ușor de navigat și de înțeles. Afișează previziunile meteo sub forma unor grafice, diagrame, pictograme sau texte pentru o înțelegere rapidă și accesibilă a informațiilor meteo.
  4. Personalizare și localizare: Utilizatorii pot personaliza setarile în funcție de preferințele lor, inclusiv alegerea unităților de măsură (Celsius sau Fahrenheit). De asemenea, aplicația poate fi setată să furnizeze previziuni meteo pentru locații specifice, utilizând GPS-ul sau introducând manual numele orașelor.
  5. Caracteristici suplimentare: oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi imagini radar în timp real, animații meteo, hărți interactive, widget-uri personalizabile pentru ecranul principal

3D EARTH PRO | Aplicație Prognoză Meteo Gratuită - Vremea 2

Aplicația se poate instala acum gratuit, prețul acesteia fiind in mod normal de 44.99 lei. Pâna în prezent a fost downloadată de peste 100.000 de utilizatori, avand 4,4 stele pe Google Play.

3D EARTH PRO | Aplicație Prognoză Meteo Gratuită - Vremea 3

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te