Expirate

Amazon | Încercați Amazon Music HD Gratuit pentru 90 de zile

Amazon
Scorul Ofertei+14
Gratuit $14,99 Vezi ROferta
Scorul Ofertei+14
Gratuit $14,99 Vezi ROferta

Aveți posibilitatea să încercati gratuit pentru 90 de zile, Amazon Music HD. Este un Strem de muzica on-line care va da acces la peste 50 de miliane de cântece la cel mai înalt format audio (bitrate 10X+). Se adresează doar pentru abonații noi la Amazon Music Unlimited.

Asigurați-vă că vă anulați abonamentul în perioada de încercare de 90 de zile, dacă doriți să continuați să rămâneți abonați la acest serviciu, vi se vor percepe $14,99 pe lună.

Oferta este valabilă pentru fiecare țară în care Amazon este prezentă. De exemplu găsiți aici link pentru:

UK: https://www.amazon.co.uk/music/unlimited/hd

Germania: https://www.amazon.de/music/unlimited/hd

Atenție: Această ofertă de încercare gratuită de 90 de zile se aplică numai pentru planurile Amazon Music Unlimited HD și este o ofertă de timp limitată, disponibilă doar pentru abonații noi la Amazon Music Unlimited. După proba promoțională, abonamentul dvs. la Amazon Music HD va continua automat la prețul lunar de 14,99 USD (12,99 USD pentru membrii Prime), plus taxa aplicabilă (dacă ați selectat Planul individual Amazon Music HD) sau 19,99 USD plus taxa aplicabilă (dacă ați selectat Planul de familie Amazon Music HD) până la anularea sa. Această ofertă nu poate fi combinată cu nicio altă ofertă. Ofertă limitată la una pentru fiecare client și cont. Amazon își rezervă dreptul de a modifica sau anula oferta în orice moment. Oferta este netransferabilă și nu poate fi revândută. Dacă încălcați oricare dintre acești termeni, oferta nu va fi valabilă.

Amazon Music HD Gratuit 90 zile

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te