Aplicatie Bula de Nivel – Boloboc digital si Rigla – versiunea PRO fara reclame

Scorul Ofertei+5
Gratuit 13,99 Ron Vezi ROferta
Scorul Ofertei+5
Gratuit 13,99 Ron Vezi ROferta

Descoperă Simplitatea și Precizia cu Aplicația Bula de Nivel și Ruletă Digitală

O versiune fără reclame a aplicației Boloboc Digital, această unealtă simplă și precisă te ajută să detectezi ușor înclinațiile. Ideală pentru tâmplărie, construcții și amenajări interioare, aplicația este partenerul perfect pentru sarcinile de nivelare sau agățare a obiectelor pe perete.

Unde Poți Folosi Aplicația? Folosește aplicația pentru a agăța cu precizie un tablou pe perete sau pentru a asigura o suprafață perfect nivelată. Tot ce trebuie să faci este să așezi dispozitivul Android pe suprafața dorită și să te asiguri că bula din tub se aliniază în poziția centrală. Simplu și portabil, este partenerul tău de încredere în proiectele tale.

Aplicația Bula de Nivel nu oferă doar gradul de înclinație, ci și o riglă dreaptă și o riglă 2D, aducând o precizie suplimentară în măsurători. Simplifică-ți munca cu această unealtă versatilă și eficientă.

Gratuită Momentan, Cu Peste 5.000 de Descărcări Beneficiază acum de aplicația „Bula de Nivel și Ruletă Digitală” gratuit. Prețul obișnuit este de 13,99 Ron, dar pentru o perioadă limitată, poți profita de funcționalități premium fără costuri suplimentare. Cu peste 5.000 de descărcări și o evaluare medie de 4,2, această aplicație te va impresiona prin simplitatea și utilitatea ei.

Fără Reclame sau Achiziții în Aplicație Nici o întrerupere publicitară și nici achiziții în aplicație care să îți perturbe experiența. Beneficiază de funcționalitatea completă a aplicației fără costuri ascunse.

Descarcă acum GRATUIT aplicația și transformă dispozitivul tău Android într-un instrument de măsurare precis și eficient!

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te