Bonusul Maiar | eGold | EGLD | elrond de 10 USD

Scorul Ofertei+3
Scorul Ofertei+3

Update: Maiar a devenit acum XPortal:

https://xport.al/referral/dq8c0kh4rw

Elrond a lansat criptomoneda eGold (EGLD) în 2020, iar în anul 2021 a venit și cu aplicația asociată, denumită Maiar. Rețeaua Elrond reușește să ofere în acest moment cea mai rapidă și sigură platformă blockchain pentru aplicații din lumea reală, aducând o îmbunătățire de 1000 de ori în comparație cu blockchain-urile precum Bitcoin sau Ethereum. Elrond poate procesa peste 10.000 de tranzacții pe secundă (TPS), cu o latență de 5 secunde și un cost neglijabil.

Cum pot primi bonusul de $10 de la Maiar pentru EGLD?
Primiti un bonus de $10 dolari la înscrierea în Maiar dacă folosiți linkul de mai jos:

https://xport.al/referral/dq8c0kh4rw

Bonusul se activeaza atunci când cumparați token-uri EGLD in valoare de minim $200. Pentru a fi eligibil pentru această recompensă unică de $10, trebuie să utilizați un cod de recomandare valid atunci când vă creați contul pentru prima dată.

De unde pot să cumpăr EGLD (eGold)?
Puteți cumpăra EGLD direct in aplicația Maiar (prin Moonpay) sau de pe site-ul companiei: elrond.com (după ce vă creați propriul wallet). De asemenea puteți folosi și alte metode prin care puteți cumpăra instant cum ar fi platformele crypto.com sau binance.

Cât costă EGLD (eGold)?

Astăzi (februarie 2021) prețul unui EGLD este de $150. Puteți vedea prețul în mod real accesând următorul link de pe platforma de schimb Binance: https://www.binance.com/en/trade/EGLD_USDT

Pot accesa wallet-ul de pe elrond.com si în aplicatia Maiar?
Bineînțeles puteți accesa wallet-ulși din aplicația Maiar, doar daca în timpul înscrierii în aplicație introduceti datele wallet-ul existent și nu vă veți crea un alt wallet nou.

Ce este un wallet?
Pentru a stoca şi a tranzacţiona criptomonede, este necesară crearea unui portofel electronic denumit wallet.

Ce este staking-ul?

Staking-ul reprezintă blocarea unei criptomonede în wallet pentru o perioada de timp, în care veți primi o dobândă. Ieșirea din staking se face la cerere și necesită un timp de așteptare de 10 zile. 
In acest fel prin staking sunt folosite si resursele tale in procesul de validare al blockchain-ului, ajutor pentru care ești recompensat.

Pentru elrond staking-ul minim este de 1 EGLD. (Dobânda este de aprox 12-17% pe an).

Exista un card asociat pentru aplicația Maiar?

A fost anunțat și urmează să fie lansat în perioada următoare.

 

$10 Bonus pentru aplicatia Maiar eGold

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te