Ce este Revolut? | Cardul Revolut

Scorul Ofertei+3
Scorul Ofertei+3

Ce este Revolut?

Revolut este o alternativă bancară digitală care include un card de debit preplătit, schimb valutar și plăți peer-to-peer. A fost fondată în 2015 cu scopul de a face mai ușor pentru oameni să cheltuiască și să-și gestioneze banii în timp ce călătoresc în străinătate. Compania are sediul în Regatul Unit și are peste 10 milioane de utilizatori. Pe lângă serviciile bancare tradiționale, Revolut oferă o gamă largă de funcții, cum ar fi instrumente de bugetare, tranzacționare cu acțiuni fără comisioane și schimb de criptomonede.

Avantajele utilizării Revolut includ:

 • Taxe mici: Revolut percepe comisioane mici pentru serviciile sale, inclusiv fără comisioane pentru schimburile valutare până la o anumită sumă.
 • Comoditate: Revolut oferă o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să-și gestioneze conturile, să efectueze plăți și să urmărească cheltuielile.
 • Securitate: Revolut folosește măsuri avansate de securitate pentru a proteja conturile și informațiile utilizatorilor.
 • Monede multiple: Revolut permite utilizatorilor să dețină și să schimbe mai multe valute în cadrul aceluiași cont.

Caracteristici suplimentare: Revolut oferă o serie de funcții suplimentare, cum ar fi capacitatea de a seta bugete, de a urmări cheltuielile și de a primi notificări pentru activități neobișnuite în contul dvs.

Revolut oferă o gamă largă de tipuri de conturi (planuri), fiecare cu propriul set de caracteristici și beneficii.

Care sunt planurile Revolut?

 • Revolut Standard: Acesta este contul de bază care poate fi utilizat gratuit. Include un card de debit preplătit, capacitatea de a deține și de a schimba mai multe valute și acces la o serie de instrumente de bugetare și de urmărire a cheltuielilor.
 • Revolut Premium: Acest cont costă o taxă lunară și include toate caracteristicile contului Standard, plus caracteristici suplimentare, cum ar fi limite mai mari de retragere la ATM, asigurare medicală globală și rate de schimb valutar reduse.
 • Revolut Metal: Acesta este cel mai premium cont oferit de Revolut. Include toate caracteristicile contului Premium, plus beneficii suplimentare, cum ar fi un card de debit metal, acces exclusiv la lounge-ul aeroportului și serviciile de concierge și limite mai mari de cheltuieli.
 • Revolut Junior: Acest cont este conceput special pentru copii și include funcții precum un card de debit preplătit, posibilitatea de a seta limite de cheltuieli și de a primi notificări pentru activități neobișnuite și acces la conținut educațional.
 • Revolut Business: Acest cont este conceput pentru întreprinderile mici și include caracteristici precum capacitatea de a emite carduri angajaților, de a urmări cheltuielile și de a se integra cu software-ul de contabilitate.

Ce este Revolut? | Cardul Revolut 1

Care sunt beneficiile / avantajele cardului Revolut pentru cei care călătoresc?

 1. Schimb valutar fără comisioane: Revolut oferă schimb valutar fără comisioane pentru o gamă largă de valute, ceea ce vă poate ajuta să economisiți bani atunci când călătoriți în străinătate.
 2. Plăți în valută fără comisioane suplimentare: Cu Revolut, puteți efectua plăți în valută fără a plăti comisioane suplimentare, ceea ce poate fi benefic atunci când călătoriți în altă țară.
 3. Acces la o aplicație mobilă ușor de utilizat: aplicația mobilă Revolut este ușor de utilizat și oferă o mulțime de funcții, inclusiv capacitatea de a verifica soldurile, de a efectua plăți și de a rambursa prietenii și familia.
 4. Securitate: Revolut folosește măsuri avansate de securitate pentru a proteja conturile și informațiile utilizatorilor.
 5. Mai multe valute: Cu Revolut, puteți deține și schimba mai multe valute în același cont, ceea ce poate fi convenabil atunci când călătoriți în țări diferite.
Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te