Dispozitiv localizare și urmarire GPS pentru Câini și Pisici, cu aplicație pentru smartphone

Scorul Ofertei+10
160 lei 229 Lei Vezi ROferta
Scorul Ofertei+10
160 lei 229 Lei Vezi ROferta

Dispozitivele Tractive sunt dispozitive portabile de urmărire GPS pentru animale de companie, care permit proprietarilor să monitorizeze și să urmărească mișcările câinilor sau pisicilor dumneavoastră prin intermediul unei aplicații mobile. Aceste dispozitive sunt proiectate pentru a fi ușor de purtat de animalele preferate.

Aceste device-uri sunt atașate la cureaua sau gulerul animalului de companie sau pot fi încorporate direct în acesta. Dispozitivele utilizează tehnologia GPS și GPRS pentru a determina locația exactă a animalului și pentru a transmite aceste informații proprietarului prin intermediul aplicației mobile.

Cu ajutorul aplicației mobile Tractive, proprietarii pot vedea locația exactă a animalului de companie, urmări traseul pe care l-a parcurs și pot seta alerte pentru anumite zone.

Pentru folosirea acestui dispozitiv si a aplicației mobile se percepe o taxă lunară. Dacă achiziționați pachetul pentru 2 sau 5 ani, primiți o reducere semnificativă. Prețurile incept de la 18 lei pe lună. Exista și o versiune premium care are mai multe facilitați cum ar fi urmarirea animalului de companiei de pe mai multe dipozitive mobile adică de catre toți membrii familiei și acolperire globala nu doar națională (în cazul în care călătoriți impreună).

Iată câteva dintre caracteristicile principale ale dispozitivelor de urmărire Tractive pentru animale de companie:

  1. GPS și tehnologie de localizare: dispozitivele de urmărire tractive pentru animale de companie folosesc GPS sau alte tehnologii de localizare, cum ar fi GLONASS, Galileo sau BeiDou, pentru a determina locația exactă a animalului de companie. Această caracteristică permite proprietarilor să găsească rapid animalele pierdute și să le urmărească mișcările.

  2. Abilitatea de a crea zone de siguranță: Apicația permite proprietarilor să creeze zone de siguranță virtuale, cum ar fi curtea din spate sau cartierul, în care animalului de companie îi este permis să se plimbe. Atunci când animalul de companie părăsește această zonă, proprietarul primește o alertă pentru a fi informat că animalul de companie a ieșit dintr-un mediu sigur.

  3. Monitorizarea activității: Este monitorizață activitatea fizică a animalului de companie, cum ar fi numărul de pași sau distanța parcursă. Această caracteristică este utilă pentru proprietarii care doresc să își mențină animalele de companie sănătoase și active.

  4. Durabilitate și rezistență la apă: Dispozitivele de urmărire Tractive pentru animale de companie sunt rezistente la apă pentru a face față la medii de utilizare dificile. Animalele de companie pot fi expuse la apă sau ploaie, astfel încât dispozitivele trebuie să fie capabile să reziste la astfel de condiții.

  5. Durată lungă de viață a bateriei: Timp de lucru foarte lung la o singura incarcare, pana la 120 de ore de asteptare

Alte caracteristici ale trackerului GPS:

Improspatarea articolelor chiar si la fiecare 30 de secunde
GPS tracker-ul are un difuzor incorporat. Puteti emite comenzi prin intermediul acestuia

Cum functioneaza?
Introduceti cardul Nano Sim in dispozitiv. Va rugam sa va asigurati ca cartela SIM are un pachet de internet si nu are cod PIN.
Instalati aplicatia e-Tracing pe telefonul dvs.
Urmati instructiunile din aplicatie
Puteti gestiona dispozitivul 100% de pe dispozitivul dvs. Poate fi un smartphone, un calculator sau o tableta.

Specificatii:

Retea: GSM / GPRS
Banda: 850/900/1800/1900 Mhz
Precizie GPS: 2-5m
Tensiune: 5V
Baterie: baterie reincarcabila de 500 mAh
Timp de asteptare: 120h

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te