English for all! Pro | Curs de limba engleză pentru începători și avansați – Aplicație Android – gratuit

Google Play
Scorul Ofertei+37
Gratuit 0,59 € Vezi ROferta
Scorul Ofertei+37
Gratuit 0,59 € Vezi ROferta

Această aplicație va fi utilă pentru toți adulții și copiii care studiază limba engleză, indiferent de nivelul inițial de cunoștințe. Dacă știți bine limba, această aplicație poate deveni un test interesant, unde vă puteți verifica nivelul de cunoștințe în limba engleză.

Dacă tocmai ați început să învățați limba engleză, această aplicație poate deveni de mare ajutor pentru a vă extinde vocabularul, în timp ce facilitățile audio și vizuale pot stimula învățarea eficientă a noului material.

Caracteristici:

– Interfață intuitivă

– 27 de categorii diferite de cuvinte în limba engleză

– Toate cuvintele sunt rostite și au transcriere

– Fără reclame!

– 3 moduri de testare

– Evaluarea răspunsurilor corecte

– Nu necesită conexiune la internet

Moduri de aplicații:

Studiu – Puteți să vă familiarizați cu fiecare categorie de cuvinte pentru a vă pregăti pentru următorul test. Fiecare cuvânt în engleză este combinat cu o imagine care ajută la vizualizarea cuvântului, precum și redare audio și transcrierea pentru o pronunție corectă.

Testare – Alegeți cuvântul care corespunde imaginii din patru opțiuni date. Trei cuvinte sună sau sunt scrise în mod similar cu cuvântul corect, ceea ce face dificilă ghicirea.

Puzzle – Din literele date, trebuie să compuneți scrierea corectă a cuvântului care este reprezentat în imagine. Acest mod de testare ajută la consolidarea ortografiei cuvintelor în limba engleză.

Sprint – Pe o perioadă de 30 de secunde, încercați să definiți traducerea corectă și greșită a unei imagini cu butoanele „bifează” și „criss-cross”.

Cuvintele în engleză se împart în mai multe categorii: transport, haine, vase, alimente, orașe, animale, culori, forme, cifre, fructe, băuturi, păsări, insecte, profesii, aeroport, legume, sport, electronică, casă, produse cosmetice, jucării, baie, corp, natură.

Aplicația are peste 100.000 de descărcari si nota 4,6 pe Google Play.

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te