Expirate

Epic Games | GTA 5 – Grand Theft Auto V Premium Edition pentru PC oferit GRATUIT

Epic Games
Scorul Ofertei+13
Gratuit 10,39€ Vezi ROferta
Scorul Ofertei+13
Gratuit 10,39€ Vezi ROferta

GTA 5 este oferit gratuit pentru 7 zile de Epic Games. Puteți descărca incepând de astăzi și până pe 21 Mai, binecunoscutul joc Grand Theft Auto V Premium Edition. Odată descărcat, jocul va putea fi folosit pentru totdeauna în varianta Premium.

UPDATE: În prezent, datorită acestei oferte serverele Epic Games sunt supraîncărcate și veți aveau un mesaj de eroare. Oferta este valabilă câteva zile, așa că, încercați din nou mai târziu. https://www.express.co.uk/entertainment/gaming/1282281/Epic-Games-Store-DOWN-server-error-GTA-5-free-download

Grand Theft Auto V pentru PC include și Grand Theft Auto Online – cu suport pentru până la 30 de jucători și doi spectatori. Grand Theft Auto Online pentru PC include toate îmbunătățirile de joc și conținutul existent create de Rockstar Games.

GTA 5 este un joc de aventuri și acțiune, al cincilea din seria GTA. Ca și în cazul celorlalte jocuri din serie, obțineți puncte comițând infracțiuni. Nu veți alege un singur personaj pentru a juca, narațiunea jocului sare de la un personaj la altul.

Despre joc

Jocul se desfasoară în orașul fictiv San Andreas, care se bazează vag pe viața din sudul Californiei. În timp ce o mare parte din acțiunea jocului are loc în oraș, lumea este mult mai mare decât ofertele anterioare GTA, iar jucătorii pot explora liber. Orașul se află în ținutul Blaine, în apropierea unui alt oraș, Los Santos (ambele, de asemenea, de ficțiune) și toate zonele pot fi accesate de la începutul jocului.

Grand Theft Auto online gratuit

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te