Google Play | City Maps 2Go Pro Hărți Offline – Ghid de Călătorie Gratuit pentru Android

Google Play
Scorul Ofertei+23
Gratuit £11.99 Vezi ROferta
PREMSUPP
Scorul Ofertei+23
Gratuit £11.99 Vezi ROferta
PREMSUPP

Cel mai bun Ghid de călătorie pentru salvarea și marcarea locurilor din întreaga lume! Găsiți și organizați toate locurile salvate într-o listă personală și vizualizați-le pe harta offline. Obțineți idei și expereințe de călătorie noi de la alți călătorii înainte de a începe chiar să vă planificați călătoria. Urmăriți locurile pe care le-ați vizitat deja și ce noi zone de atracție aveți de descoperit.

Doar pentru Android pe smartphone sau pe tabletă.

Pași pentru a obține versiunea profesională gratuită:
1) Descărcați versiunea standard a aplicației din Magazinul Google Play
2) Deschideți aplicația, apoi din meniu, selectați „Răscumpărați un cod”
3) Introduceți codul PREMSUPP – trebuie să introduceți manual acest cod, nu copiați și lipiți!
4) Acum ar trebui să aveți acces gratuit la aplicație

Aplicația are nota 4,4 din peste 5,000,000 de descărcări.

Introduceți codul COBI20 (pentru versiunea pro) sau PREMSUPP (pentru versiunea premium, doar Android ) – Versiunea Premium are mai multe funcționalități în comparație cu pro, așa că mergeți pentru asta dacă puteți.

Detalii Aplicație:

ACOPERIRE MONDIALĂ

Mii de destinații disponibile în toată lumea, acoperind practic întregul globul: Paris, Franta; Londra, Marea Britanie; Roma, Italia; New York, SUA și toate celelalte destinații majore și multe alte orașe importante din Europa, Asia, America, Africa și Oceania. Regiuni de destinație turistică majore, cum ar fi Hawaii, Mallorca, Canarele, insulele grecești, Riviera Franceză, Thailanda, Toscana sau Caraibe pot fi acoperite prin descărcarea câtorva hărți

HARȚI DETALIATE

Nu te vei pierde niciodată și poți să-ți păstreazi orientarea. Vedeți locația dvs. pe hartă, chiar și fără conexiune la internet. Găsiți străzi, atracții, restaurante, hoteluri, viață de noapte locală și alte puncte de interes – și puteți să vă ghidați în direcția de mers pe jos spre locurile pe care doriți să le vedeți.

CONȚINUTUL DETALIAT AL CĂLĂTORIILOR

Puneți accesa toate informațiile offline. Pentru fiecare destinație, accesați informații, ghiduri complete și actualizate care acoperă mii de locuri, atracții, puncte de interes și multe opțiuni cum ar fi, rezervare la hotel. Căutați după nume, navigați pe categorii sau descoperiți locuri din apropiere utilizând GPS-ul dispozitivului dvs., chiar și offline și fără roaming de date. Găsiți sfaturi și recomandări din partea localnicilor și a turiștilor.

PERSONALIZARE HARTĂ

Creați liste cu locurile pe care doriți să le vizitați. Fixează pe hartă locurile existente, cum ar fi hotelul tău sau un restaurant recomandat. Adăugați propriii pincte pe hartă.

CALITATEA DATELOR

Datele din harți și POI (Punctele de interes) sunt furnizate de OpenStreetMap și sunt actualizate periodic. Pentru a verifica nivelul de detaliu, accesați www.openstreetmap.org. Utilizați această aplicație de hartă offline și nu va trebui să mai folosiți niciodată o hartă sau un ghid.

CityMaps2Go Android - descopera idei de calatorie

vixodop
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te