Expirate

Home Workouts Gym Pro | Aplicație Android cu exerciții și antrenamente pentru acasă, exact ca la sala de fitness (culturism și forța) – Gratuit

Scorul Ofertei+23
Gratuit 1,79 € Vezi ROferta
Scorul Ofertei+23
Gratuit 1,79 € Vezi ROferta

Home Workouts Gym Pro este o aplicație Android cu exerciții și antrenamente pentru acasă, exact ca la sala de fitness. Această aplicație include exerciții pentru abdomene, piept, picioare, braț, precum și antrenament corporal. Toate exercițiile sunt proiectate de experți. Nu aveți nevoie de echipament, deci nu este nevoie să mergeți la sală. Deși durează doar câteva minute în fiecare zi, îți poate tonifica în mod eficient mușchii.

Toate ghidurile de exercițiu sunt cu animație video 3D, foarte ușor de înțeles.

Antrenamente la domiciliu fără nici un fel de echipament. Cu doar câteva minute în fiecare zi, puteți construi muschi și exerciții fizice acasă, fără a fi nevoie să mergeți la sală. Nu este nevoie de echipament sau antrenor, toate exercițiile pot fi făcute doar cu greutatea corpului.

Caracteristici
* Plan de încălzire
* Înregistrează progresul formării automate și apoi urmărește cu ușurință istoricul
* Diagrama de greutate
* memento cu orele de ntrenament

*Animație video 3D detaliată
* Plan de dietă pentru slăbit și culturism

Aplicație pentru culturism
Căutați o aplicație pentru culturism? Încercați aplicația noastră musculară! Această aplicație are un antrenament eficient pentru construirea mușchilor, iar toate exercițiile musculare sunt create de experți.

Încălzirea este esențială pentru o performanță mai bună și mai puține leziuni.

Aplicația de formare a forței
Nu este doar o aplicație musculară, ci și o aplicație de antrenament pentru forță. Dacă sunteți în continuare în căutarea antrenamentelor pentru construirea de mușchi, aplicații pentru construirea de mușchi sau aplicația de formare a forței, această aplicație pentru construirea de mușchi este cea mai bună pe care o puteți găsi printre aplicațiile de musculare.

Antrenamente la domiciliu pentru bărbați
Vrei antrenamente la domiciliu eficiente pentru bărbați? Oferim diferite antrenamente la domiciliu pentru ca bărbații să se antreneze acasă. Antrenamentul la domiciliu pentru bărbați este dovedit că vă ajută să obțineți șase pătrățele într-un timp scurt.

Antrenamente de ardere a grăsimilor
Arde calorii cu antrenamente de ardere a grăsimilor și combină-te cu antrenamente hiit pentru a obține cele mai bune rezultate.

Antrenor de fitness
Toate exercițiile sunt proiectate de instructori profesioniști de fitness. Ghidează exercițiile fizice, ca și cum ai avea un antrenor personal de fitness.

Tine minte:
Consultați medicul pentru a vă informa cel mai bun exercițiu pentru starea dvs. fizică.
Hidratați-vă înainte, în timpul și după exercițiile fizice.
Încălziți-vă mai întâi 15 minute pentru a evita rănile musculare.
Efectuați 10 minute de întindere după terminarea antrenamentului.

exerciții și antrenamente de fitness (culturism și fortă)

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te