Expirate

iOS | DotPass Passwords – Generator de parole puternice usor de reținut – Gratuit

App Store
Scorul Ofertei+19
Scorul Ofertei+19

DotPass este o aplicație pentru generarea parolelor disponibila acum gratuit pentru utilizatorii care detin device-uri de la Apple. Introduceți un model grafic într-o grilă de puncte și un cuvânt de text simplu (cum ar fi „facebook”, „e-mail” sau orice ar avea sens pentru dvs.), iar aplicația generează apoi o parolă bazată pe această combinație unică.

Ideea este că un model grafic și cuvinte simple sunt mult mai ușor de reținut decât parolele puternice. Orice modificare a modelului sau a cuvântului are drept rezultat o parolă complet diferită.

Așadar, puteți decide cu privire la un model și să reutilizați împreună cu cuvinte diferite pentru diferite conturi și să obțineți parole diferite pentru fiecare cont.

Atâta timp cât vă amintiți modelul pe care l-ați ales și cuvintele din textul simplu pentru conturile dvs., puteți recupera parolele. Dar spre deosebire de alte soluții, parolele dvs. nu sunt niciodată stocate pe dispozitivul dvs. sau trimise în cloud, ​​astfel încât în ​​aplicație nu există informații despre parolă care pot fi furate sau pierdute.

– Toate parolele generate conțin numere, litere mari și mici pentru a îndeplini criteriile comune de parolă.

– Selectați parolele cu 9 sau 18 caractere

Pentru un plus de securitate, aplicația se resetează automat dacă este lăsată în fundal mai mult de un minut.

Generator de parole puternice

Etichete:

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te