Recomandare smartphone pentru copii

Scorul Ofertei+2
Scorul Ofertei+2

Bună, ce smartphone simplu și ieftin îmi puteți recomanda pentru un copil?

Moșul se apropie și trebuie sa luam o decizie.
Are deja 12 ani și toti colegii lui au deja telefoane.

Am vrea sa ne incadram în jurul sumei de aprox 500 lei…E prea puțin?

Etichete:

dino
2 Comentarii
Toate Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Nu stiu daca este o idee buna cu smartphone-urile pentru copii. Ai mei devin parca autisti cand folosesc telefoanele, nu te mai poti intelege cu iei. Au 9 si 12 ani, iar pentru cel mic, deja l-am luat inapoi pentru ca nu mai puteam comunica deloc cu el.
  Singurele lucruri pozitive erau ca puteam sa-l controlam mai bine cu venitul de la scoala sau alte activitati, vazand exact unde era in orice moment si al doilea lucru pozitiv era ca ar fi facut orice ca sa aiba telefonul. Cea mai mare pedeapsa pentru el era sa-i luam telefonul.
  Ai mei au modelul Galaxy S7 de la Samsung pe care le-am dat lor, cand am luat noi altele S9. Cred ca au tot ce le trebuie pe aceste modele. Diferenta pentru noi nu a fost asa mare de la Galaxy S7 la S9, poate doar in ceea ce priveste calitatea fotografiilor.
  Acum nu stiu daca se incadreaza in bugetul tau, dar mai sunt si alte modele de la Samsung la pret mai accesibil.
  Cred ca ar trebui sa te orientezi catre sistemul de operare Android. Asta depinde si de ce folositi voi, dar stiu ca cele de la Apple sunt ceva mai scumpe.
  Incearca sa cauti pe marketplace-uri unde au modele de la mai multi distribuitori si poti compara usor preturile. Ar mai fi si site-urile de anunturi dar trebuie sa ai mare grija, chiar daca preturile sunt ceva mai mici.

 2. Noi i-am luat A30 de la Samsung și a costat aproape 900 de lei, dar se pare ca este foarte multumit.

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te