Expirate

Shopify | Deschideți-vă propriul magazin online – primele 90 de zile acum total Gratuit

Scorul Ofertei+13
90 zile Gratuit $29 Vezi ROferta
Scorul Ofertei+13
90 zile Gratuit $29 Vezi ROferta

Shopify a extins perioada de proba gratuită, de la 14 zile la 90 de zile, pentru magazinele online. Puteți să vă creați propriul magazin online, fară nici o investiție inițială. Oferta include subdomeniu gratuit, hosting gratuit, teme fără plată. Tot ce trebuie să faceți este să vă adaugați produsele în magazin și să începeți promovarea acestuia organic sau dacă doriți vânzâri mai rapide, prin publicitate Google AdWords.

Totuși pentru a avea un website profesional, vă recomandăm să vă cumpărați un domeniu propriu, fie cu extensia .ro dacă vindeți doar în Romania, fie cu extensia .com dacă doriți să vindeți internațional.

După expirarea perioadei de probă de 90 de zile, veți putea alege pachetele plătite care încep de la $29 pe lună. Considerăm că pachetul basic include cam tot ceea ce este necesar pentru un website la început de drum. Mai tărziu puteți face un upgrade dacă va fi necesar.

În acestă periodă nici nu este necesar să adăugați cartea de credit, aceasta va fi cerută în momentul în care vă hotărâți să continuați cu variantă platită, la sfarșitul perioadei de probă.

Shopify este o platformă foarte usor de setat iar numai dupa cateva ore de muncă vă veți putea crea propriul website de la zero.

Vă recomandăm să folosiți poze, pe care le creați singuri (originale) și care sa fie foarte expresive pentru produse pe care le vindeți.

Așadar, puteți testa gratuit orice idee de vanzări online…

Mult succes!

shopify magazin online

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te