Trend Micro | Maximum Security protecția împotriva ransomware, virușilor, malware, spyware și furtului de identitate – Acum 6 luni GRATUIT pentru Windows și Mac

Scorul Ofertei+14
Gratuit $39.95 Vezi ROferta
Scorul Ofertei+14
Gratuit $39.95 Vezi ROferta

Dacă vă preocupă securitatea PC-ului, Trend Micro dorește să vă ajute oferind protecție timp de 6 luni cu programul antivirus pentru Windows sau Antivirus pentru Mac, astfel încât toată lumea să poată fi protejată și să lucreze în siguranță în acestă perioadă dificilă.

Programul este oferit gratuit, pentru o perioada de 6 luni după care, dacă nu vă veti reînnoi licența ($39.95 pentru un an), nu veți mai beneficia de update-uri.

Tehnologia AI bazată pe cloud oferă o protecție extrem de eficientă și proactivă împotriva infecțiilor cu ransomware și malware în continuă evoluție. Trend Micro Maximum Security include protecția împotriva ransomware-ului, virușilor, programelor malware, spyware-ului și furtului de identitate. Poți utiliza Trend Micro pentru a te apăra de atacuri cunoscute nevăzute și a amenințărilor din internet.

Blocați amenințările web Sunteți protejați împotriva ransomware-ului și a altor pericole online.
Evitați fraudele și escrocheriile pentru a evita emailurile de tip phishing.
Asigurați-vă tranzacțiile de online banking în siguranță cu Trend Micro ™ Pay Guard pentru a asigura legitimitatea site-urilor financiare.
Gestionați parolele cu ușurință Creați și gestionați parole complexe și conectați-vă în siguranță pe site-urile dvs. favorite.
Protejați-vă copiii Permiteți-le copiilor să exploreze web-ul în siguranță, atât cu limitele de timp cât și de conținut.
Optimizați performanța Remediați problemele obișnuite ale computerului și obțineți tot ce rulează cu viteză maximă.
Antivirus gratuit pentru windows
Antivirus gratuit pentru MAC
Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te