Expirate

Valentine’s Day la Therme București | Cadoul ideal de Ziua Îndrăgostiților sau de Dragobete

Scorul Ofertei+17
Scorul Ofertei+17

La Therme București în perioada 14 – 24 Februarie se desfasoara evenimentul LOVE TO RELAX, special creat pentru a fi savurat în doi.

Voi cum alegeți să vă celebrați iubirea? Cu o cină romantică? O zi de rasfat la spa? Un masaj de cuplu? Sau poate chiar o zi de distracție și aventură in doi?

La Therme vă puteți bucura de toate, împreună!❤️

Știm că iubirea nu se sărbătorește doar de Valentine’s și Dragobete. Dar, dacă vă relaxați împreună la Therme în perioada 14 – 24 februarie, noi vă dăruim motive în plus să vă bucurați de aniversarea voastră de cuplu, oricând ar fi ea.

Oferte disponibile:

Pachet Theme LOVE TO RELAX Elysium_One Day Holiday in valoare de 545 lei ce include 4 intrari adult (acces o zi intreaga, de luni pana duminica, valabile 2 luni din momentul achizitiei)

Pachet Theme LOVE TO RELAX The Palm_One Day Holiday in valoare de 455 lei ce include 4 intrari adult (acces o zi intreaga, de luni pana duminica, valabile 2 luni din momentul achizitiei)

Oferta se poate achiztiona online sau de la casele de marcat Therme, in perioada campaniei, respectiv incepand cu data de 13.02.2023 ora 14:00 si pana pe 24.02.2023, ora 23.59

Am pregatit un program wellness special pentru consolidarea iubirii. Love Potion, Therme Romance, Soft Love sau un pahar de prosecco? La toate pool barurile Therme te așteaptă cocktail-uri noastre fabuloase dedicate îndrăgostiților, iar seara, de la 18:30, dansezi în piscină alături de DJ Moss Farai. Pentru momente romantice de neuitat, asortează apusul magic cu un prosecco fin de la pool bar. Surprizele nu se opresc aici! Bucură-te de sănătate și experimentează alături de persoana iubită un show Aufguss dedicat cuplurilor, pentru Zen total. Vrei fotografia perfectă de cuplu? Nu uita să te oprești la photobooth pentru o amintire romantică din cea mai exotică destinație.

It’s time to celebrate love?, it’s time to Therme!

Valentines Day - Ziua Îndăgostiților la Therme București

Situat în zona de nord a Capitalei, la doar 10 minute de oraș, Therme București este un concept de wellness pentru un stil de viață modern, orientat către starea ta de bine. Plecând de la preocuparea pentru o viață echilibrată, am creat o ambianță de vacanță care să îți permită să te deconectezi cu totul de agitația cotidiană.

Therme București te așteaptă cu o temperatură interioară de 29-30 de grade Celsius și o temperatură a apei de aproximativ 33 de grade Celsius, în orice lună din an. Apa termală extrasă de la adâncime alimentează cele 10 piscine. Centrul isi astepata vizitatorii cu 6 saune uscate, 4 saune umede și 16 tobogane!

Pentru ca natura să se întâlnească cu omul în cel mai plăcut cadru, Therme București găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, printre care peste 1.500 de palmieri, nenumărate orhidee și alte specii de plante unice.

Facilitățile de entertainment și relaxare sunt complet noi în România, transformând Therme București într-o destinație ideală pentru întreaga familie. Este locul perfect în care poți experimenta cultura stării de bine la cel mai înalt nivel.

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te