Voxa | Abonament redus, doar 9,99 lei timp de 3 luni

Scorul Ofertei+20
9,99 lei 48 lei Vezi ROferta
Scorul Ofertei+20
9,99 lei 48 lei Vezi ROferta

Aplicatia VOXA are un pret de doar 9.99 lei pentru primele 3 luni prin campania promoțională: Luna februarie este dedicată îndrăgostiților… de bibliotecă.

Voxa este un startup românesc de streaming pentru audiobooks și e-books, cu conținut în limba română și engleză., care oferă utilizatorilor o bibliotecă vastă de cărți audio și podcast-uri, precum și o gamă de funcții utile pentru a face experiența de ascultare cât mai plăcută și personalizată.

Voxa este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android, iar utilizatorii pot să își aleagă dintre peste 65.000 de titluri, incluzând atât cărți celebre, cât și bestsellere noi, precum și o selecție de podcast-uri. Aplicația oferă, de asemenea, funcții utile, cum ar fi opțiunea de a ajusta viteza de redare, de a crea semne de carte pentru a reveni la locul unde ați rămas sau de a descărca cărțile pentru a le asculta offline.

Utilizatorii trebuie să plătească o taxă lunară pentru a accesa întreaga bibliotecă de cărți și podcast-uri, dar există, de asemenea, o perioadă de încercare gratuită de 7 zile pentru a testa aplicația înainte de a decide dacă doriți să vă abonați.

După această perioadă de 3 luni, abonamentul se reînnoiește automat la prețul standard de 48 LEI/lună. Îl poți anula oricând, direct din contul tău. Oferta este valabilă doar pentru utilizatorii care nu au abonament activ.

Voxa | Abonament redus, doar 9,99 lei timp de 3 luni 1

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te