Expirate

WizzAir | Cumpărați un bilet și obțineți încă unul la jumătate de preț de Valentines Day

Wizz Air
Scorul Ofertei+5
Scorul Ofertei+5

Deschideți-vă inimile pentru o experiență romantică de neuitat de Ziua Îndrăgostiților!

În această zi specială, vă invităm să vă lăsați inimile să zboare cu o oferta deosebită: o călătorie romantică cu 25% REDUCERE la zborurile selectate, atunci când rezervați pentru doi!

Imaginează-ți cum explorați împreună destinații exotice, savurând fiecare moment și creând amintiri care vor dura o viață întreagă. De la răsăritul soarelui pe plajele tropicale la plimbările romantice prin orașele vechi, această ofertă vă oferă oportunitatea de a vă conecta într-un mod cu totul nou.

Grăbiți-vă, această ofertă plăcută este valabilă doar astăzi pentru zborurile selectate înainte de 12 iunie 2024. Este timpul să vă îmbrățișați dragostea și să sărbătoriți legătura voastră specială cu o călătorie romantică în doi!

Așteptăm cu nerăbdare să vă fim alături în această călătorie a inimilor. ✨✈️

WizzAir | Cumpărați un bilet și obțineți încă unul la jumătate de preț de Valentines Day 1

*Această promoție se aplică la data de 14 februarie 2024, între orele 00.00 și 23.59 CET („Perioada promoțională”). Reducerea de 25% se aplică la tariful biletului, cu excluderea taxei de administrare. Reducerea de 25% se aplică doar la anumite zboruri disponibile pe wizzair.com și în aplicația mobilă WIZZ în timpul Perioadei promoționale. Reducerea este valabilă doar dacă în rezervare sunt incluși între 2 și 4 pasageri. Perioada de călătorie este limitată, călătoriile trebuie să fie finalizate până pe 12 iunie 2024. Promoția nu se aplică la rezervările de grup.

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te