xPortal | Bonus 5 USD în EGLD atunci când cumpărați EGLD în valoare de cel puțin 100 USD

Scorul Ofertei+2
Scorul Ofertei+2

Programul Invite & Earn a fost creat pentru a recompensa utilizatorii xPortal. Cei care folosesc linkul de recomandare primesc un bonus de 5 USD în EGLD atunci când cumpără EGLD în valoare de cel puțin 100 USD.

Cum mă înregistrez cu un link de recomandare?

Faceți clic pe un link de recomandare sau scanați QR codul de mai jos, introduceți numărul de telefon și apoi faceți clic pe linkul de descărcare care vă va duce la App Store sau Google Play. După ce instalați xPortal, ar trebui să vedeți „Codul de recomandare aplicat” în timpul procesului de înregistrare.

xPortal | Bonus 5 USD în EGLD atunci când cumpărați EGLD în valoare de cel puțin 100 USD 1

Dacă ați făcut clic pe link și nu ați văzut „Cod de recomandare aplicat” pe ecranul de introducere a numărului de telefon, va trebui să introduceți manual codul de recomandare: dq8c0kh4rw

Apăsați „Aveți un cod de recomandare?” și aplicați acolo codul de recomandare sau linkul de invitație.

Ce este xPortal?

xPortal este un portofel cripto digital precum și o aplicație globală de plăți care vă permite să schimbați și să gestionați criptomonede în siguranță pe telefonul dvs. mobil. Puteți folosi xPortal pentru a trimite și a primi crypto aproape instantaneu, către și de la oricine din întreaga lume, folosind pur și simplu un @herotag, care este un nume de utilizator unic în sistem.

Un portofel cripto este un loc în care vă puteți păstra monedele digitale în siguranță. Există multe tipuri diferite de portofele cripto, dar cele mai populare sunt portofelele custodiale, portofelele non-custodiale și portofelele hardware. Care este potrivit pentru tine depinde de nivelul de responsabilitate și de securitate cu care te simți confortabil.

Portofele custodiale: atunci este un tip de portofel care implică o terță parte care vă ajută să vă gestionați activele și cheile private. Pentru investitorii începători în active bazate pe blockchain, multe dintre portofelele inițiale pe care le întâlniți vor fi probabil portofele cu custodie folosind o aplicație precum Binance sau Coinbase, Este similar modului în care o bancă vă păstrează banii într-un cont curent sau de economii. Principalul beneficiu al păstrării criptomonedelor într-un portofel găzduit este că, dacă vă uitați parola, nu vă veți pierde monedele digitale. Un dezavantaj al acestui model centralizat este că dacă furnizorul este compromis, s-ar putea să vă pierdeți aceste monede.

Portofele hardware: un portofel hardware este un dispozitiv fizic, aproximativ de dimensiunea unei unități de memorie, care stochează cheile private pentru cripto-ul offline. Din acest motiv, ele oferă un strat suplimentar de securitate care este foarte apreciat de către mase.

xPortal este un portofel non-custodial. Aceasta înseamnă că xPortal este un portofel controlat de utilizator, astfel încât numai utilizatorul are control asupra fondurilor sale iar aplicatia nu păstrează nicio informație personală.

Este important să rețineți că criptomonedele nu sunt stocate în xPortal, ci pe blockchain. xPortal este doar o interfață simplă și intuitivă pe care utilizatorii o pot folosi pentru a-și accesa și gestiona fondurile.

Cu ajutorul cardului asociat aplicației puteți face plăți online sau retrage numerar de la bancomate.

xPortal | Bonus 5 USD în EGLD atunci când cumpărați EGLD în valoare de cel puțin 100 USD 2

Team
Am fi bucuroși să ne împărtășești și opinia ta

Adaugă un review

Comunitatea ta de shopping
Logo
Înregistrează-te